buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
NYE LOKALER: Monica Thoresen er godt fornøyd med lokalene som ligger i egen hage.
 
Laget sin egen arbeidsplass
Monica Thoresen fikk ideen for fire år siden. Nå har hun startet opp et lavterskeltilbud, og temaene er trening og folkehelse.

Publisert: 22.okt.2017 18:43
Oppdatert: 22.okt.2017 19:27

Monica Thoresen er veldig glad for at ideen og drømmen ble en realitet.

– Jeg har bodd i utlandet i flere år, og da har det vært vanskelig å få det til. Ideen om å sette opp et eget bygg i hagen kom etter at jeg trente noen venner i garasjen, sier Monica Thoresen, som forteller at hun skal ha dette som jobb.

– Jeg har alltid likt å trene, og jeg er glad i å hjelpe mennesker. Dette er en fin kombinasjon. Nå skal jeg ha dette som jobb, og jeg innrømmer at jeg er veldig spent.

Her forteller hun mer om konseptet:

– Dette skal være et lavterskeltilbud til de som ikke liker å trene på et treningssenter. Folk som vil ha treningsveiledning, de som vil komme i gang med trening. Her kan du komme som du er.

Monica Thoresen forteller at hun har fått gode tilbakemeldinger.

– Jeg er sikker på at det finnes et behov. Det er ikke alle som liker å trene sammen med andre på et treningssenter. Her kan jeg hjelpe dem til å komme i gang.

Monica Thoresen skal samarbeide med Sandra Li, som driver med kostholdsveiledning.

– Dailyliving er et lavterskeltilbud. Jeg håper folk blir fornøyde. Så langt har jeg åtte kunder på blokka, sier Monica Thoresen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat