buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Lastebilverksted ble hagesenter
Plantasjen hadde nyåpning i gammel lastebilbutikk.

Publisert: 14.jul.2017 11:34
Oppdatert: 14.jul.2017 12:27

I dag hadde Plantasjen på Midtstranda nyåpning i nye lokaler. Butikken ligger litt over et steinkast unna de gamle lokalene, bort fra travle E6.

Det var nettopp på grunn av utbyggingen av E6 at Plantasjen måtte flytte. Nå er salget av lastebiler på det tidligere Scania byttet ut med Hortensia, Margerit og roser.

Daglig leder Bjarne Toft forteller at de har sett på mange ulike lokaler, men er fornøyd med at det endte opp i kjente trakter.

– Vi har trua på Midtstranda. Nå blir vi enda mer synlig for lokal trafikk, sier Toft som har jobbet som daglig leder på Plantasjen siden 2010.

Det har vært travle dager for daglig lederen og hans hjelpere. 1. juli fikk de nøkkelen, og fjorten dager etter var det åpning.

– Det har skjedd mye på kort tid. Vi har vært et riggeteam på omtrent 16–17 stykker, og de har vært flinke og stått på, sier Toft.

Kundene må vente seg et litt mindre lokalet med 1.100 kvadratmeter, i forhold til det gamle på 2.500 kvadratmeter. Toft sier likevel at størrelsen ikke har noe å si for kvaliteten på butikken har blitt bedre.

– Nå har vi mindre mengder. Vi har gått gjennom sortimentet og sett på hva kunden våre egentlig vil ha og satset på det, sier daglig lederen.

Det er midt i fellesferien, og det kan tenkes at pågangen blir mindre enn ønsket. Bjarne Toft er uansett fornøyd med antall besøkende så langt, men at det helt klart ikke er høysesong for plante-handling.

– Nå er det fellesferie og mange reiser på ferie. På grunn av vanning er det ikke gunstig å ha så mange planter i hjemmet. Men til høsten satser vi på at folk får en boost, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat