buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FRIVILLIG: Linn Sæthre er kåret til januars frivillige. Her er hun omkranset av Anne Thingstad Eriksen (t.v), leder for Frivilligsentralen og Liv Kjersti Tangen på Astoria Blomster. FOTO: Trude Ånnevik
 
Linn (31) ble kåret til månedens frivillige
Linn Sæthre (31) er én av mange yngre som nå gjør en stor frivillig innsats. Fredag ble hun hedret med blomster for innsatsen sin.

Publisert: 01.feb.2019 15:13
Oppdatert: 01.feb.2019 15:44

Linn sjøl synes det er veldig hyggelig å få slik oppmerksomhet for jobben hun gjør.

–Men jeg tror at jeg som frivillig får flere hyggelige tilbakemeldinger enn mange får i den betalte jobben sin. De som jobber på frivilligsentralen og de som får hjelp er flinke til å vise at de setter pris på oss, sier Linn Sæthre. Til tross for sin unge alder, har hun allerede vært frivillig i fem år. Som ung ufør og innflytter til Hamar hadde hun veldig lyst å ha noe å gjøre. Og siden hun bodde rett ved frivilligsentralen, var det lett å ta kontakt. Nå er hun både telefonvakt og frivillig på tilstelninger både på sentralen og på sommedagen for eldre. Hun tok også initiativ til å male på Frivilligsentralen.

Det var Liv Kjersti Tangen på Astoria blomster som tok kontakt med Frivilligsentralen for å høre om de ikke ville kåre månedens frivillige. Daglig leder for Frivilligsentralen, Anne Thingstad Eriksen, er takknemlig for at næringslivet vil bidra. Dermed blir det nå kåret én frivillig for hver måned i 2019.

– Vi har veldig mange å ta av, og det er veldig fint at det nå kommer mange yngre inn som vil gjøre en frivillig innsats. Men utover året blir det nok frivillige i mange aldre som vil gjøre seg fortjent til blomsterbuketten, sier Anne Thingstad Eriksen.

– Jeg har hatt en del kontakt med Frivilligsentralen fordi jeg har bidratt med blomster til julekvelden på Gregers. Det har vært i Astorias ånd å støtte lag og foreninger, og jeg synes det er viktig å følge opp det, sier Liv Kjersti Tangen.

Astoria Blomster er Hamars eldste faghandel innen blomster, og butikken har holdt til i samme lokaler helt siden 1940. Tangen tok over forretningen etter Per Pettersen, som igjen overtok den etter sin mor.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat