buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Linnéa er nominert til Årets frisør 2017
Linnéa Tilley Sanaker (32) er nominert til årets frisør – for tredje gang!

Publisert: 11.jan.2017 22:39
Oppdatert: 11.jan.2017 22:59

Hun var også nominert i 2010 og i 2014. Da ble det ingen pris. Nå er sjansen der igjen.

–Uansett er det stort for meg å være blant de 16 nominerte i hele landet, sier Linnéa Tilley Sanaker som snart kan runde 10 år som frisør på Salong Gullhår i Hamar.

I årets frisør konkurrerer frisørene på bakgrunn av bilder av frisyrer. Sanaker kan skrive under på at det er mange timers arbeid som ligger bak et slikt bilde. De ulike frisyrene er tenkt ut og skisset over lengre tid. Den dagen bildene skal tas, skal frisyren lages, modellen skal sminkes og styles. Linnea har gjort det meste selv, men bildene er det Frank Holm som er mester for. Hun ble nominert med tre av de fem bildene som ble innsendt.

«Frisør-landet» er delt opp i fire regioner, med fire nominerte i hver region. Linnea er den eneste lokale nominerte i region 3.

Og egentlig var det slett ikke sikkert at hun skulle delta i år i det hele tatt. Med to barn på 2,5, 5,5 og bonusbarn på 13 og travel jobb som frisør, var hun slett ikke sikker på om hun orket. Hun bestemt seg to uker før fristen og er glad for det nå.

Andre helga i februar, på frisørenes konkurransehelg, får hun vite hva juryen har bestemt. Her blir også årets publikumspris delt ut, og den prisen er det publikum selv som stemmer fram.

Se de nominerte bildene på www.h-a.no

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat