buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
STILLER UT: Torunn Rise Børresen og de andre medlemmene i Maleklubben for Hamar og omegn stiller ut i lokalene til Hamar kunstforening fra fredag til lørdag.
 
Malerklubben viser fram bildene sine
Fredag, lørdag og søndag er det medlemmene i Maleklubben for Hamar og omegn som fyller veggene i Hamar Kunstforening.

Publisert: 16.aug.2017 13:31
Oppdatert: 16.aug.2017 13:33

– Her blir det mange ulike uttrykk og noe for enhver smak, mener Torunn Rise Børresen.

Hun er en av de rundt 20 medlemmene som er med i maleklubben og som nå skal stille ut. Til sammen blir det rundt 60 bilder på utstillingen, hovedsakelig malerier og akvareller. Og merk deg; utstillingen blir tatt ned igjen allerede søndag så her gjelder det å snu seg rundt litt fort.

Maleklubben for Hamar og omegn ble startet i 1979, og i starten holdt malerne til i Sickelgården. Etter at gården ble revet, har malerne hatt tilholdssted i lyse lokaler i Hamar kulturhus. Der møtes de hver onsdag, og hver tredje onsdag får de hjelp, inspirasjon og rettledning av Aslaug Arnesveen. Noen av medlemmene velger å arbeide i egne atelier og arbeidsrom, mens andre synes det er inspirerende å se og lære av de andremedlemmene.

– Vi er glad for å få med nye medlemmer, så hvis det er noen der ute som vil bli med, er det bare å ta kontakt, sier Torunn Rise Børresen som selv har vært med i maleklubben siden 1984. Leder for Hamar og omegn Maleklubb er Selma Hole Gåsland.

I tillegg til å møtes for å male, er medlemmene også på turer sammen. I juli var de i Kongsvinger og så utstillingen som markerer Dagny Juels 150 års jubileum. Her besøkte de også galleriet som viser bildene til Erik Werenskiold. Det ble også tid til å se seg om i gamlebyen.

– En veldig vellykket tur, sier Torunn Rise Børresen.

De siste årene har hun selv valgt å male hjemme siden hun har anledning til det, men til helga skal hun være med i malefellesskapet.

Medlemmene håper på godt besøk på utstillingen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat