buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
BYTTE: Mathea Holm Larsen fikk akkurat de Frost-dokkene hun ønska seg. Broren Linus på 7 måneder er med på byttedagen.
 
Mathea fikk Frost-dokker på byttedagen
Mathea Holm Larsen var kjempefornøyd med byttedagen 3. juledag. Hun fikk akkurat de Frost-dokkene hun ønsket seg.

Publisert: 27.des.2016 13:11
Oppdatert: 27.des.2016 13:20

Mathea, broren Linus på sju måneder og pappa Leif Larsen var ute i samme ærend som mange andre på leketøysbutikken Toys"R"us tirsdag. For her var det mange som fikk en liten flik av julaften på nytt når de fikk bytte en eller flere julegaver. Mathea skulle bare bytte én julegave.

– Nå fikk jeg akkurat den jeg ønska meg, fortalte Mathea som ellers hadde fått både sminkedokke, drikkeflasker og masse leker ellers.

I den store lekebutikken møtte vi også Tobias Andersen Solbakken (4) som hadde fått Duplo til jul, i tillegg til masse lego. Nå ble Duploen byttet i plastpizza, og kanskje ble den byttet enda en gang før Tobias kom til kassa.

Også bokhandlerne må regne med inntrykk av byttere nå i romjula. Tina Rørvik, butikksjef på Gravdahl Bokhandel i gågata, bekreftet at de allerede hadde hatt de første bokbyttene da krøniken kom innom.

– Vi solgte mange av de bestselgerne før jul og regner med at en del har fått dobbelt opp, sier Rørvik, og ramser opp nyeste til Knut Faldbakken, Åsne Seierstad og nyeste boka til Wenche Britt Hagabakken.

Kjell Arne Førsund hadde fått to av nyeste Kepler, «Kaninjegeren», og brukte ikke lang tid på å bestemme seg for en god erstatning. – Jeg tar denne av Ingar Johnsrud. Han har jeg faktisk hatt som elev på skolen, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat