buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
veg­sper­ring: I krys­set mel­lom Maths Pedersens gate og Ring­ga­ta er det nå helt stengt for bi­ler. Man­ge vel­ger om­kjø­ring via bo­lig­ga­te­ne.
 
Meldinger fra dag én
Prosjektleder Håvard Haugseth får mange tilbakemeldinger. – Vi får ikke gjort så mye med bilister som ikke følger skiltingen, sier han.

Publisert: 06.feb.2017 22:02
Oppdatert: 06.feb.2017 22:02

Haugseth er Hias’ prosjektleder for arbeidet som pågår med å legge nye vann- og avløpsrør mellom Maths Pedersens gate og den gamle yrkesskolen. Haugseth sier det har vært flere reaksjoner på stengingen og omkjøringen.

– Det har vært tilbakemeldinger fra beboerne siden dag én. Et av våre tiltak har vært å skilte enda bedre. Vi måtte sette opp litt flere skilter enn planlagt for å markere omkjøringen, sier han.

Haugseth sier det likevel er vanskelig å styre bilistene.

– Problemet er at mange bilister ikke følger skiltingen. Dette er ofte lokalkjente sjåfører som velger snarveger, og det får vi ikke gjort så mye med. Jeg forholder meg til en skiltplan som er godkjent av kommunen og vegvesenet, sier han.

Haugseth sier det er umulig å unngå litt ekstra belastning i anleggsperioden. Han ber derfor folk smøre seg med tålmodighet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat