buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
NYE BRILLER: Hanne Risheim fra Hamar og Mohamed som fikk overta brillene til Truls Pedersen.
FOTO: MORTEN BENDIKSEN
 
Mohamed fikk brillene til Truls - på Zanzibar
Brillene til Truls Pedersen fra Hamar har fått nytt liv på Zanzibar. Der har de fått en ny takknemlig eier, 67 år gamle Mohamed.

Publisert: 12.mar.2018 14:25
Oppdatert: 12.mar.2018 14:32

Krøniken har fulgt den lange ferden til dette brilleparet som Truls Pedersen, kjent som programleder fra flere serier, leverte inn på Specsavers på Maxi. Hanne Risheim fra Hamar tok ekstra godt vare på disse brillene da hun nylig var med på Specsavers eyecamp, en del av optikerkjedens humanitære prosjekt «Gi syn til Tanzania». Og der, i den lange køen av mennesker som hadde et stort behov for briller, fant de altså en ny eier.

– Så gøy at de kom til nytte, sier Truls Pedersen. Han var én av mange her lokalt som leverte inn sine brukte, men likevel, brukbare briller til kampanjen.

Hanne Risheim, markedssjef i brillekjeden, er veldig glad for at hun valgte å bli med på årets dugnadsinnsats i Tanzania.

– Det er lang reiseveg og et fremmed land, så jeg var ikke sikker på om dette var noe for meg. Men for en opplevelse. Jeg har fått minner for livet, sier hun.

Den uken Eyecampen varte, var det lange arbeidsdager, men Risheim forteller at det er mange ansikter hun aldri vil glemme.

– På selve Eyecampen var det varmt og lange køer, men de som hadde møtt fram var blide og i godt humør. Det å sette briller på en liten gutt, en mamma eller en gammel mann og å se hvor glade de ble når synet blir bedre, det var helt fantastisk, sier hun.

I løpet av uka ble det utført nesten tusen synstester og det ble delt ut 3.000 brillepar.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
GA BRILLENE: Truls Pedersen ga bort to brillepar han ikke brukte lenger.
FOTO: TRUDE ÅNNEVIK
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat