buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Mye styr: Med russen.
 
Mye bråk med russen
Politiet melder om at de hadde nok å gjøre med å holde orden på russen i Hamar natt til lørdag.

Publisert: 15.mai.2017 08:11
Oppdatert: 15.mai.2017 08:41

– Politiet er slett ikke fornøyd med russens opptreden, sier operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt.

I en slåsskamp mellom to russ fikk den ene skader på ei tann. Det vil bli anmeldt. Begge slåsshanene ble også bortvist av politiet.

Det ble også en annen russegutt som ved 03-tida i natt tente et bål med klær i Hamar sentrum.

Til russetreffet på Tjuvholmen i Hamar kom også en mann som gjerne vil være med russen på fest.

Det endte i krangel. Mannen ble bortvist fra stedet.

Russeslagsmål i Oslo

Politiet har pågrepet en person for vold etter et russeslagsmål på Gaustad i Oslo som førte til at flere russ havnet på legevakta natt til mandag. 

Ifølge operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt har det vært en ekstra aktiv natt for russen i hovedstaden, og det toppet seg med slåssingen på Gaustad. Politiet har pågrepet en person for vold og beslaglagt førerkortet til en av sjåførene på grunn av overlast i russebussen.

– Da vi kom til Gaustad, viste det seg at flere russ var utsatt for vold og enten selv hadde tatt seg til legevakt eller blitt kjørt dit. Vi vet ikke hvor mange det gjelder, det var mange russebusser og mye russ i området, men i slåssingen var det russ fra kanskje to busser involvert. Vi tar det veldig alvorlig: Det er vold og det ble slått med flasker, som har stort skadepotensial, sier han til NTB.

Politiet oppretter sak og vil forsøke å komme til bunns i hva som skjedde.

– Det er siste helga før 17. mai, midtuke-17. mai, det er typisk at en del russ da drikker litt mye og det blir en del amper stemning. Vi har brukt mye ressurser i natt på å roe ned stemningen flere steder, på å sende dem hjem og som her, opprette sak, sier Gulbrandsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat