buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Nå får du flere benker ved Mjøsa
Åtte sitte-nedpå-litt benker står nå og venter på deg langs Mjøsstranda. – Vi er veldig fornøyd med at vi har fått til dette, sier Grethe Jordheim i Hamar LHL.

Publisert: 12.mai.2017 22:04
Oppdatert: 12.mai.2017 22:18

Fredag ble de åtte benkene overrakt til Hamar kommune i en hyggelig seremoni i sola ved undergangen forbi gapahukene. Ordfører Einar Busterud takket for benkene og håpte at de ikke lider samme skjebne som en del andre benker som har stått langs gangvegen.

– Jeg er kjempeglad for at dere har tatt initiativ til at enda flere kan få se på denne flotte utsikten, sa Busterud.

Det var nettopp Grethe Jordheim som fikk ideen til disse enkle benkene. Hun sendte søknad til Extra-stiftelsen og fikk 30.000 kroner til formålet. Av dette er det altså blitt åtte benker som blir satt ned med passe avstand mellom Jessnes og vannverket. Benkene blir boltet fast – i håp om a de får stå i fred.

– Håpet vårt er at de blir mye brukt. Blant våre medlemmer er det både hjernesalg- og hjertesviktpasienter, og vi vet at de kan ha vanskelig for å gå langt. Men hvis de nå klarer å gå 100 meter til første benk, sette seg nedpå litt, og kanskje går 100 meter til før de snur, da har de kanskje gjort noe de ikke har klart på lenge, sa Grethe Jordheim.

Flere av medlemmene i LHL hadde tatt turen og fikk være med å skåle i champagnebrus. – Det er mange som bruker denne turvegen så benkene blir nok brukt, mente Kåre Andersen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat