buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SYNG MED: Kinosjef Espen Jørgensen håper på god stemning i salen når publikum kan synge med Freddie Mercury. FOTO: Trude Ånnevik
 
Nå kan du synge sammen med Freddie!
19. januar har du sjansen til å synge «Bohemian Rhapsody» sammen med Freddie Mercury på Hamar kino.

Publisert: 08.jan.2019 06:45
Oppdatert: 08.jan.2019 08:00

Filmen om Queen og den fantastiske vokalisten Freddie Mercury ble natt til mandag kåret til fjorårets film under Golden Globe. Ikke nok med det; Rami Malek fikk Golden Globe for beste mannlige dramaskuespiller for sin innsats som Mercury.

Men allerede før Golden Globe-utdelingen hadde Hamar kino annonsert at de ville sette opp «Bohemian Rhapsody» som såkalt sing-along.

– Det blir som på karaoke, sangteksten vil komme opp på skjermen slik at alle kan synge med, sier Espen Jørgensen.

Filmen om popgruppa Queen har vært veldig populær. Den har gått på Hamar kino siden 2. november, og er fortsatt med i vanlig visning. Hittil er den blitt sett av 5.780 personer, og den hoppet opp på 6. plass blant de mest populære filmene i 2018.

Espen Jørgensen ser ikke bort fra at den kan gå på kino en god stund ennå, siden den vant de gjeveste prisene under Golden Globe i helga.

– Men først og fremst er det opp til publikum, sier han.

Hamar kino forsøkte seg med Singalong på Mama Mia 2. Da var det utsolgt i sal 2 som rommer 140 mennesker.

– Du vet, vi er et litt traust folkeslag, så det tok litt tid før folk vågde å synge med. Men på «Bohemian Rhapsody» har vi sørget for å ha med noen i salen som tør å synge og som kan sangene. Det blir også servering så da regner vi med at folk blir med i sangen, sier kinosjefen.

Framover mot sommeren blir det tilbud om flere litt annerledes kinoopplevelser.

– Vi fortsetter med kinoscenen med overføring av opera- og ballettforestillinger. I mars vil vi også prøve oss med musikal, forteller Espen Jørgensen.

«Everybody is talking about Jamie», om 15-årige Jamie som ikke føler at han passer inn, ble spilt inn på Apollo Theatre i London sist sommer.

Men det er likevel spillefilmene som er viktigst for kinoen, og det er flere gode filmer på veg. Jørgensen er spent på filmen om Amundsen som kommer 15. februar. Men 1. februar kommer «Green Book» som vant Golden Globe for årets komedie. Og allerede førstkommende helg kommer ungdomsfilmen «Psychobitch» fra Gjøvik. Hvis du er lysten på flere musikkfilmer, så kommer filmen om Elton John 24. mai!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat