buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
NYTT SENTER: Espen Berntsen har åpent Feel good Hamar.
 
Nytt treningssenter med minimal terskel
– Her kan du komme som du er. Terskelen for å trene her skal være veldig lav, sier Espen Berntsen som står bak Feel good Hamar.

Publisert: 01.mar.2018 15:30
Oppdatert: 01.mar.2018 15:47

Hamars nyeste treningssenter holder til i passasjen mellom Aktiv og Nordea, ganske så tilbaketrukket, og åpnet for en knapp uke siden. Etter en hektisk periode med oppussing, er det nå et romslig lokale med 10 treningsapparater som tar imot deg. Den store forskjellen på disse apparatene og de du finner i andre treningssentre er at disse er motoriserte. Du bestemmer selv tempo og tyngde, men apparatene går av seg selv når du har trykket på knappen.

– Det var søsteren min som gjorde meg oppmerksom på disse apparatene. Hun har selv startet et lignende treningssenter på Dal, og jeg skulle være med og se på apparatene. Jeg innrømmer det gjerne, jeg var veldig skeptisk. For hvilken effekt skulle slik trening ha?, sier Espen Berntsen.

Han ble overbevist. For selv om apparatene gikk av seg selv, kjente han det muskler han ikke hadde brukt på en stund.

– Dette er fin trening for kronisk syke, for eldre som har godt av å få opp blodsirkulasjonen og for folk som kanskje har mistet treningsmotivasjonen. Her blir det ikke støyende musikk, hopp og tjohei, bare enkel trening, sier Berntsen.

Feel good Hamar er 17. senter i kjeden. Senteret vil være betjent på dagtid, men blir også åpent med kort utover vanlig åpningstid.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat