buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
BRUKERE: Åse Jofrid Sørby (tv.), sekretær i brukerrådet og helse- og omsorgssjef Vigdis Galaaen ønsker innspill fra brukerne selv. FOTO: Trude Ånnevik
 
Ønsker innspill og råd fra brukerne
Hamar kommune vil bedre kontakten med dem som bruker helse- og omsorgstjenestene i kommunen. Nå skal brukerne tas med på råd.

Publisert: 20.mar.2017 15:47
Oppdatert: 20.mar.2017 15:54

Det er politikerne som har ønsket at det skal dannes et brukerråd som er direkte knyttet opp mot helse- og omsorgstjenester. Rådet skal ha sju medlemmer og sju varamedlemmer, og nå er det ønske om å få inn forslag på personer som bør få plass i et slik råd. Sekretær for brukerrådet, Åse Jofrid Sørby, har vært i kontakt med flere større organisasjoner angående rådet; kreftforeningen, demensforeningen, CP-foreningen, Parkinsonforeningen, MS-foreningen og LHL, LUPE (organisasjon for psykisk utviklingshemmede) for å nevne de største.

– Det viktigste for oss er å få ei bredt sammensatt gruppe med medlemmer som evner å se behov for mange med korniske sykdommer, ikke bare sine egne. sier Åse Jofrid Sørby. Hun er også opptatt av at det må være en viss aldersspredning i brukerrådet.

Helse- og omsorgssjef Vigdis Galaaen understreker at det fremdeles er den direkte kontakten med brukeren som skal legge grunnlaget for hvilket tilbud den enkelte skal få.

– Behovene er så ulike, og vi legger stor vekt på å imøtekomme dem så langt det er mulig. Brukerrådet skal ikke erstatte denne direkte kontakten, men vil forhåpentligvis gi gode innspill om hvordan brukerne føler at de blir møtt. Brukerrådet kan også få innflytelse på tjenestetilbudet, sier Vigdis Galaaen.

Aktuelle navn for medlemmer i brukerrådet blir om kort tid overlevert til valgkomiteen. Deretter kommer sammensetningen opp som sak i formannskapet over påske. Da vil rådet være i gang.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat