buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TOK POKALEN: Her er alle Optimistene samlet. Det rosa laget vant og tok pokalen hjem: (f.v) Birgit Myklebust (73), Irma Nordseth (71, rosa), Gerd Bergersen (87), Marit Tenmann (84), Gerd E. Nonstad (69), Inger-Lise Dahl (72, rosa), Anne Margrethe Emanuelsen (71, rosa), Helene Tjugen Landheim (71), Hans Dahl (75, rosa), Solveig Sætersdal (90), Turid Otervik (78, rosa), Anne-Grethe Westhagen Magnor (78. rosa) og Reidun Solveig Nilsen (73). Foran: trener Robert Grzegorczyk.Foto: Arve Hovelsstuen Blystad
 
Optimistene tok pokalen hjem
På tredje forsøk kunne de godt voksne volleyballspillerne, Optimistene, endelig ta Optimistpokalen hjem til Hamar!

Publisert: 15.mai.2017 06:39
Oppdatert: 15.mai.2017 06:50

Optimistene ble godt kjent både i Norge og langt utenfor landets grenser etter at det ble laget film om dem. Spillerne med imponerende høy gjennomsnittsalder, sjarmerte mange med spillegleden sin. Men spillerne har også vært inspirasjon for eldre som ønsker å spille volleyball flere steder i landet. Optimistene kunne blant annet bidra med gode råd og hjelp da volleyballentusiater i Drammen ville starte lag.

For tre år siden ble Hamar-laget bedt om å være arrangører for en turnering som har fått navnet Optimistturneringen. Da var det Skiens-optimistene som vant. På fjorårets turnering i Drammen var det Kongsvinger som vant.

– Men i år, i Drammen, var det vi som kunne ta pokalen med oss hjem. Vi fikk mange positive reaksjoner på det, folk syntes det var hyggelig at det var vi, som har starta turneringen, som vant, sier Irma Nordseth.

Hun spilte på det rosa laget som vant turneringen. Optimistene hadde også med et lag til. De kom så langt som til bronsefinalen, men her ble de slått ut. På dette laget spilte Solveig Sætersdal. Med sine snart 91 år var hun ikke bare eldste spiller på Optimistene, hun var også turneringens eldste! Yngste deltaker på Optimistene denne gangen var Gerd Nonstad. Med sine 69 år var hun rene junioren på laget!

Optimistene har fått med noen nye spillere og kan nå skilte med totalt 16 deltakere.

– Vi har det veldig hyggelig og sosialt sammen, sier Irma Nordseth.

– På turneringen i Drammen dro vi ned allerede fredag slik at vi kunne lage en sosial tur ut av det. Og vi var glade for det, for det ble en slitsom turnering. Vi skulle spille fire innledende kamper, men to av kampene ble på fem sett siden det var så jevnt. Men morsomt at vi vant til slutt, sier Irma Nordseth.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat