buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
MÅNEDENS BEDRIFT: Bakerst fra venstre: Caroline Gimse (faglig leder frisør), Christin Mjåseth (daglig leder og frisør), Emilia Posviashchonna (frisørlærling), Marit Jensvoll Bjerklund (faglig leder frisør) i Salong Perry.
 
Perry Hamar kåret til månedens bedrift
Den tradisjonsrike frisørsalongen Perry i Hamar er kåret til månedens bedrift av NHO Innlandet.

Publisert: 20.aug.2017 19:20
Oppdatert: 20.aug.2017 20:16

Salongen ble startet av Perry Wangsmo allerede i 1958, og han startet også flere salonger i Hedmark og i Oslo. Christin Mjåseth har vært medeier i bedriften de siste 24 årene og er daglig leder for Salong Perry i Hamar. I dag eier hun salongen alene, men navnet har hun beholdt:

– Det ligger mye historie i navnet og i gründeren bak det, sier hun.

Det som startet som en frisørsalong, er nå både frisør- og velværesenter. Totalt er det 26 ansatte, fordelt på frisør, klippotek og hudpleie (hud, fot og spa).

– Hudpleie, eller skjønnhetspleie som det het den gang, var litt «fyord» og ble sett på som jålete når vi startet med det i 1967. I dag har både faget og etterspørselen blitt større, og det er denne avdelingen som vokser raskest hos oss, sier Christin Mjåseth.

Hun kan ikke klage på stabiliteten, verken hos de ansatte eller hos kundene. To av de ansatte har faktisk vært i salongen i 50 år, noen av stamkundene like lenge.

Perry Hamar tar inn to nye lærlinger hvert år og har i snitt tre til fire lærlinger.

– De er vår hovedkilde til rekruttering og hjelper oss med å holde oss oppdatert innen frisørfaget, sier Christin Mjåseth. I september tar hun med seg staben på inspirasjonstur til Paris.

NHO Innlandet har over 2.000 medlemsbedrifter og kårer hver måned en bedrift som utmerker seg. Målet med kåringene er å vise mangfoldet i små og store bedrifter i Innlandet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat