buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Populær spikkekafé for store og små
Både jenter og gutter, barn og ungdommer, foreldre og besteforeldre møtte fram til spikkekafé ved Vang bibliotek.

Publisert: 23.mai.2017 12:00
Oppdatert: 23.mai.2017 12:08

– Det er jo så mange strikkekafeer rundt omkring. Kanskje vi skulle lage en spikkekafé i stedet. Det var verdt å prøve, sa Elise Kristensen, arrangementsansvarlig på biblioteket i Hamar.

LES OGSÅ: Fra bokprat til plater

Hun er veldig fornøyd med oppslutningen. Til tross for lett duskregn, var det vel 20 barn og like mange voksne som møtte fram. Spikkesjefen sjøl, Arild Larsen, husflidskonsulent i Hedmark, hadde med seg kniver, emner til mange spikkeprosjekter – og plaster. Han startet spikkekafeen med litt basis spikketips for å unngå skader, men så var både små og store i full gang.

Larsen hadde med seg eksempler på smørkniver, skjeer, knagger, armbånd og ringspill, og spesielt ringspillene ble veldig populære.

– Et kjempefint tiltak, og så fint at det er utendørs, sa Stine Solvang, som var minst like ivrig på spikkingen som barna hun hadde med seg.

Sondre Flåt Birkeland (8), Aleksander Arnseth (8) og Wilmer Johan Maurud Torgersen (9) hadde tatt turen ned fra Ingeberg, og hadde allerede spikket ferdig ringspill og var i full gang med å teste det ut da krøniken var på besøk.

– Se, vi får det til, nesten iallfall, sier de og ler godt.

Skikkelig kafé ble det da biblioteksjef Per Olav Sanner kom med boller, saft og kaffe til alle frammøtte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat