buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Hamar stasjon: Kapasiteten mellom Hamar og Lillehammer er sprengt. Her passerer Trondheimstoget Hamar.FOTO: Christian E. Bergheim
 
Prioriterer Dovrebanen
NSB mener ytre Intercity på Dovrebanen bør prioriteres høyere enn de andre ytre Intercity-strekningene.

Publisert: 24.apr.2017 15:29
Oppdatert: 24.apr.2017 15:29

Dette går fram av NSBs høringsuttalelse til det som kalles faggrunnlaget til Nasjonal transportplan (samferdselsetatenes innspill).

Av uttalelsen går det fram at det er strekningen mellom Hamar og Lillehammer som har de største driftsutfordringene med den største trafikken blant de ytre IC-strekningene.

Her kjøres inntil 18 gjennomgående godstog på hverdager, 8 fjerntog og 64 IC-avganger. NSB påpeker at strekningen mellom Hamar og Lillehammer er viktig for å øke godsframføring på jernbanen totalt sett.

– NSB er helt tydelig på at Hamar – Lillehammer må prioriteres høyere enn de andre ytre strekningene. Dette er en flaskehals, påpeker fylkesråd Anne Karin Torp Adolfsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat