buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FARGERIKT: Liv Randi Røgeberg viser fram et lite utvalg av de fargerike luene og skjerfene som er blitt til etter sommerens garnbombing.
 
Restelapper ble varme skjerf og luer
Hauger av restelapper og remser etter sommerens «garnbombing» er nå blitt til fargerike skjerf, luer og pannebånd på Værestedet Arbeideren.

Publisert: 22.nov.2016 17:07
Oppdatert: 22.nov.2016 17:15

– Det var jo så mye igjen som ikke ble brukt da vi dekorerte Hamar og vi syntes det var for ille å kaste det, sier Liv Randi Røgeberg som vanligvis har ansvaret for kjøkkenet på Værestedet Arbeideren. Men nå har hun også sørget for at mange av dem som besøker Arbeideren kan få med seg noe varmt på hodet og rundt halsen også.

Som mange sikkert husker, sto ansatte, frivillige og brukere bak et stort og fargerikt strikkeprosjekt i Hamar denne sommeren. Skilt, trappegelendre, sykkelstativ og mye annet i området rundt Arbeideren og Østre Torg ble dekorert med fargerike strikke- og heklelapper, og det ble et morsomt innslag i bybildet. 1. oktober ble alt tatt ned igjen. Men så var det altså boksene med lapper og strimler som lå igjen.

– Vi fikk ideen da en av dem som besøker Arbeideren kom innom med ei fargerik lue som han hadde fått. Det var da vi kom på lappene vi hadde igjen, sier Liv Randi.

Sammen med en av de frivillige satte hun i gang med å sette sammen lapper til fargerike luer og pannebånd. Alt ble lagt ut i gangen slik at de besøkende kunne ta med seg det de ville. I løpet av dagen var det meste borte.

Da helga kom, tok Liv Randi like godt med seg hele boksen hjem. Totalt er det blitt over 40 varmende plagg ut av lappene.

– Vi synes det er litt morsomt at de vil ha det vi lager. De har ikke så mye varme klær, så det er tydeligvis populært, sier hun.

De siste årene har Værestedet Arbeideren fått besøk av flere som kommer med ullsokker og votter før jul. Røgeberg understreker at dette er utrolig velkomne gaver til noen som har svært lite fra før.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat