buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
GA PENGER: Hamarrussen har gitt 10.000 kroner til Barnekreftforeningen. Fra venstre: Alison Hartmann Kjønsberg, Cecilie Jessen Jemtland, Bjørn T. Aasen (alle fra Barnekreftforeningen), Sondre Brendlien, Simen Arnesen, Mathea Oreld Skjelbreid og Andrea Bakke Stenhaug (alle fra Hamarrussen). Foran: Caroline Jessen Jemtland og Mia Kjønsberg. FOTO: Trude Ånnevik
 
Russen ga 10.000 til Barnekreftarbeidet
– Vi har lyst å vise at russen ikke bare er fyll og fest, sier Mathea Oreld Skjelbreid. Hamarrussen har gitt 10.000 kroner til Barnekreftforeningen i Hedmark.

Publisert: 22.mai.2017 11:31
Oppdatert: 22.mai.2017 11:34

Sammen med flere av sine medruss møtte hun flere av de frivillige i Barnekreftforeningen lokalt. Bjørn T. Aasen, Alison Hartman Kjønsberg og Cecilie Jessen Jemtland har alle fått kjenne på hvor hardt barnekreften kan ramme, og de er imponert over at russen tenker på dem.

– Det er veldig hyggelig at russen bryr seg om de små, sier Cecilie Jessen Jemtland. Hun hadde meg seg datteren sin, Caroline (10), som ble rammet av leukemi da hun bare var vel tre år gammel. Nå er hun frisk.

LES: Den viktige knuten

Alison Hartman Kjønsberg mistet den ene datteren sin i 2012, bare åtte år gammel. Hun døde av hjernekreft. Mia (10,5) mistet storesøsteren sin, men er blitt god venninne med Caroline. De møtes stadig på arrangementer gjennom Barnekreftforeningen. Nå har 29 lokale medlemmer vært på tur sammen til Legoland.

Bjørn T. Aasen kan bekrefte at pengene fra russen kommer godt med. Russen selv ønsker at summen deles mellom tilskudd til barnekreftforskning og til hygge for medlemmene.

Russen gjorde en stor innsats med å samle inn penger under Krafttak mot kreft.

– Men disse pengene er overskudd etter revy, russedåp og andre arrangement. Vi hadde lyst til å gi pengene til et veldedig formål i stedet for at det skulle gå tilbake til styrer, forteller Simen Arnesen.

Som så mange andre, ble også russen oppmerksom på Facebookaksjonen for Barnekreftforeningen både sentralt og lokalt. Faktisk kom det inn hele 16 millioner i aksjonen sentralt, og pengene går til forskning. Den lokale Barnekreftforeningen har fått inn 130.000 kroner på aksjonen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat