buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SAMMEN MOT KREFT: Kreftsykepleier Vigdis Nordtømme, kreftkoordinator Marthe-Lill Solstad, aksjonskoordinator i kreftforeningen Martine Rønning-Bjørnås, aksjonsleder i Storhamar hockey, Marthe Camilla Wetlesen, aksjonsleder på Katta, Maria Kristin Meyer, Frida Jonas og Vegard Solberg, begge fra Katta og Heidi Rønning. Sammen inspirerte de russen.
 
Russen går for den viktigste knuten
9. mars kan russen i Hamar går for den aller viktigste russeknuten, en mini-innsamlingsbøsse. Onsdag ble de inspirert til å gjøre et krafttak mot kreft.

Publisert: 01.mar.2017 13:32
Oppdatert: 01.mar.2017 13:36

– Kreften bryr seg ikke, men jeg bryr meg. Og dere kan bry dere, sa aksjonskoordinator i Kreftforeningen, Martine Rønning-Bjørnås foran en del av årets Kattaruss. Håpet er at flest mulig av dem forplikter seg til å gå med bøsser under årets Krafttak mot kreft.

Inntektene fra årets aksjon skal gå til forskning og tilbud til dem som lever med kreft. Her er det snakk om både livsforlengende tilbud og tilbud som kan gjøre hverdagen lettere.

Martine Rønning-Bjørnås har hatt kreft tett innpå livet. Moren hennes, Heidi Rønning, er rammet av kreft to ganger, og sammen har de spilt inn en film som vises for russen. Den gjorde et stort inntrykk på alle som var til stede i salen, og Kreftforeningen hadde bedt om at kreftsykepleier og kreftkoordinator i Hamar kommune var til stede hvis noen ønsket noen å snakke med.

9. mars kommer russen på døra med bøsser. Men det gjør også foreldre og barn fra Storhamar Hockey Yngres, HamKam Yngres og Vang BU.

– Vi har lang tradisjon for å gå med bøsser og vi har lyst til å gjøre en forskjell, sa Anna Henriksen, informasjonsansvarlig i Vang BU. De skal gå med bøsser i Øvre Vang, på Ingeberg og på deler av Ridabu.

Russen har sørget for et godt bidrag til Krafttak mot kreft. I 2016 ble det samlet inn 153.810 korner, mot 119.763 kroner året før.

Så gjenstår det å se hvor mye de klarer å samle inn i år. Frammøtet på årets kickoff var langt lavere enn i fjor, men aksjonsleder på Katta, Maria Kristin Meyer håper likevel mange vil delta.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat