buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
BYTTEDAG: De er klar for ny byttedag: Marte Nyland (foran fra venstre) og Mathias Kippersund fra Ottestad Ski, Karen Johnsrud Brekke og Syver B. Ulen fra Hamar skiklubb. Bak: Kjetil Alm-Kristiansen, Vang skiløperforening, Kjetil Kjærnes, Hamar skiklubb og Mette Holland Ottestad Ski.
 
Rydd i vinterutstyret, nå er det byttedag!
Er skiskoa for små og skiene for korte etter sist vinter? Lørdag 10. november er det mulig å bytte og selge vinterutstyr.

Publisert: 05.nov.2018 06:35
Oppdatert: 05.nov.2018 06:41

– Nå er det god grunn til å rydde i skap og i garasjen, sier Mette Holland fra skigruppa i Ottestad IL. Sammen med ildsjeler fra Vang skiløperforening Hamar skiklubb står skiklubben i Ottestad som arrangører av årets bytte- og salgsdag på Stortorget. Initiativet kommer fra Sparebank 1 Østlandet.

Det er fjerde gang byttedagen arrangeres, og stadig flere benytter seg av denne anledningen til å bytte eller selge utstyr som ikke brukes lenger og samtidig skaffe seg nytt utstyr. I fjor var det rundt 500 innom torget.

Arrangørene er opptatt av at det er mulig å være i vinteraktiviteter uten kostbart utstyr.

– Men på byttedagen ser vi også at en del yngre aktive utøvere skaffer seg veldig bra utstyr som eldre utøvere har vokst fra. De aktive utøverne passer godt på utstyret sitt så her kan en få god kvalitet til god pris, sier Kjetil Kjærnes fra Hamar skiklubb.

De som vil selge eller bytte må selv møte fram og gjøre i stand sine varer. Hvis du er i tvil om pris, kan du få hjelp fra arrangørene.

Og det er ikke bare ski og sko som er velkomment på byttedagen. Utstyr og klær til alpint, hockey. – Ja, alt vinterutstyr. Vi sier ikke nei til noe, vi, sier Mette Holland som også kan friste med kaffe og kaker. Overskuddet går til stiftelsen Utafor Innafor.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat