buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Så fikk Gerd (91) sin første hudpleietime
– Jeg kjenner meg vel ikke igjen i speilet etter dette, sier Gerd Malme (91). Tirsdag fikk hun prøve hudpleie for aller første gang.

Publisert: 08.mar.2017 11:55
Oppdatert: 08.mar.2017 11:57

Det er avslappet og munter stemning i velværerommet til Parkgården sykehjem. Lyset er dempet, avslappende musikk og behagelige lukter setter stemningen. Tirsdagene kommer velværerommet virkelig til sin rett når Parkgården får besøk av tredjeårselever fra hudpleielinja på Storhamar videregående skole. I dag var Gerd Malme og Evelyn Borgen (81) aller først i køen. Mens Evelyn har «fusket i faget» i sin ungdom og prøvd ut tilbudet på Parkgården en gang tidligere, er det altså aller første gang for Gerd.

– Dette var veldig behagelig, ikke dumt å få fikse på seg litt, sier hun, mens Jasmine Thomassen renser huden og legger maske med fuktighetskrem.

På nabobenken har Evelyn ønsket å friske opp fargen på øyebrynene og får god hjelp til det av Mari Eriksen.

Begge jentene synes det har vært lærerikt å ha praksis på Parkgården.

– Vi har praksis på skolen også, men da er det ofte yngre kunder. Her blir det noe helt annet, og det er fint å ha med seg ut i arbeidslivet, sier Jasmine Thomassen. Begge to har bestemt seg for å ta påbygg for å få studiekompetanse, men i tillegg har de fått jobb på spa i Hamar.

Kursvert på Parkgården, Elin Barmoen, får ikke fullrost den partneravtalen de har med Storhamar videregående skole. I tillegg til hudpleierne, omfatter den også helsefagelever.

– De eldre er så fornøyde med det tilbudet de får.

Hver tirsdag er det åtte til ti eldre som får hudpleie eller manikyr, og de eldre setter seg opp på timer og gleder seg til det er deres tur. Utpå våren skal elever på VG2 være på sykehjemmet i praksis i to uker. Da får også ansatte tilbud om hudpleie, mot dekning av produktene, for å fylle opp listene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat