buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
DUGNAD: - Vi håper mange vil støtte opp om denne dugnaden, sier undermestrene i henholdsvis loge Hermann Anker, Maud, Kirsten Flagstad og Heidmork: (f.v) Stig Harry Jakobsen, Gunn Toril Fossum, Randi Løviknes og Lars Erik Hermansen.
 
Samler inn penger til ny redningsskøyte
De fire Odd Fellow-losjene har satt i gang innsamlingsaksjon for ei ny redningsskøyte. Nå håper de mange vil bli med på en spleis.

Publisert: 21.mai.2017 22:11
Oppdatert: 21.mai.2017 22:45

Odd Fellow-losjene over hele landet deltar i denne aksjonen som skal vare ut 2018. Da håper losjene å ha samlet inn minst 25 millioner kroner. Pengene skal brukes til å bygge redningsskøyta «Odd Fellow III» i Ulstein-klassen. Det er ei skøyte som kan være i tjeneste i minst 30 år.

Leder for prosjektgruppa i Hamar, Lars Erik Hermansen, håper at folk vil være med på å redde liv. Den lokale hovedsponsoren Sparebank 1 Østlandet har allerede satt inn 10.000 kroner på en såkalt «Spleis»-konto. Banken vil gi til sammen 50.000 kroner, men for at dette skal utløses, krever de flere bidragsytere. Sparebanken gir 100 kroner for hver annen bidragsyter, enten du gir én krone eller en større sum.

– På den måten kan du være med og støtte oss i denne aksjonen ved å bidra slik at vi får utløst de 50.000 kronene, sier Hermansen.

De fire losjene i Hamar: Maud, Kirsten Flagstad, Hermann Anker og Heidmork, har som mål å samle inn 400.000 kroner til dugnaden. De skal bidra gjennom ulike arrangement, utlodninger, konserter og egne bidrag.

Redningsskøytene har de siste 10 årene reddet 300 mennesker fra å drukne. Redningsselskapet har også vært med i arbeidet med å redde flyktninger og har sørget for å redde flere tusen mennesker.

14.000 mennesker får hvert år hjelp av Redningsselskapet, 30.000 barn får sjøredningsopplæring.

Som mange kjenner til er Redningsselskapet også på Mjøsa, med RS 148 «Mjøsvekteren». Den har blant annet evakuert Skibladner etter grunnstøting.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat