buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
STILLER UT: «40 forskjellige bilder og en lollypop» er tittelen på utstillingene til Sandra Marie Jørnsdatter Stenmark. FOTO: Trude Ånnevik
 
Sandra Marie (8) har egen utstilling
Det er ikke mange som kan skryte av å ha sin egen kunstutstilling når de er åtte år. Men det kan Sandra Marie Jørnsdatter Stenmark!

Publisert: 06.mar.2017 13:11
Oppdatert: 07.mar.2017 08:39

Sandra Marie begynte på Minipicasso da hun var seks år gammel. Nå, to år etter, henger mange av bildene hennes på veggene i lokalene til Minipicasso i ungdomshuset Seaside. Her er det både tegninger, linoleumstrykk, samt bilder som er malt både med vannfarger og andre sterkere farger. Sand har hun også brukt i bildene sine. På ett av bildene har hun dessuten brukt telys!

Sandra Marie hadde tegnet og malt ganske lenge før hun begynte på det første kurset.

– Da jeg var fem år sendte jeg et bilde jeg hadde laget til Ingrid Alexandra. Da fikk jeg bilde med takk tilbake, sier den unge kunstneren.

Og hun synes fremdeles det er kjempemorsomt med tegning og maling og alt det andre de driver på med på Minipicasso. Så morsomt at hun stiller opp på drop-in på Minipicasso nesten hver eneste lørdag.

– Jeg synes vi lærer masse, men det er ikke akkurat kunstner jeg har tenkt å bli, sier Sandra Marie.

Og skulle du ta turen innom for å se utstillingen, må du også lese titlene på alle de 40 bildene hennes. «Den morsomme middagen», «Kjærligheten virrer rundt» og «Hjernesnurr» er bare noen av de morsomme titlene. Utstillingen står oppe til over 25. mars – da kommer nemlig oldefar helt fra Moss for å se bildene hennes!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
MORSOMT TITTEL:» Kjærligheten virrer rundt», heter dette bildet.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat