buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Ser motiver i naturen vi haster forbi
Tor Olav Haukedal fanger detaljer i Hedmarks-naturen gjennom fotolinsa. Nå viser han detaljene med en utstilling i Kreftforeningens lokaler.

Publisert: 02.jan.2019 22:04
Oppdatert: 02.jan.2019 22:12

– Det gjelder å være på rett sted til rett tid, bruke god tid, stoppe opp innimellom. Også gjelder det å ha litt flaks, sier Tor Olav Haukedal, som de siste 10 årene har bodd i Brumunddal.

Nå har han plukket ut 12 motiver og blåst dem opp i 50x70 cm store bilder. I hele januar kan du se «Urkraften i Hedmarks natur» i lokalene i Strandgata i åpningstiden til kreftforeningen. Haukedal holder også åpent førstkommende lørdag.

Det er over 20 år siden han ble hektet på fotografering. Da jobbet han i en fotokjede, men var ofte ute med speilreflekskameraet. Siden startet han et fotostudio på Røa sammen med en kamerat, og da ble det mye familiefotografering. Men da digitalfotograferingen tok over, valgte de å gi seg.

Nå lager Tor Olav Haukedal bildereportasjer for foto- og naturblader. For første gang på over 10 år satser han også på en utstilling av en del av bildene sine.

– Alle motivene her er fra Hedmark. Jeg går mange turer både i Hamar, i Ringsaker og i Stange og finner stadig nye områder med spennende motiver. Det kan være vridde furuer. et spesielt lys, en liten detalj. Det kan blir et flott bilde, sier tor Olav Haukedal.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat