buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Skibladner i rute med korps og flagg
Med toner av «Gammel Jegermarsj» kastet Skibladner loss for årets første rutetur.

Publisert: 28.jun.2017 12:33
Oppdatert: 28.jun.2017 12:35

Skiblander er allerede godt i gang med chartersesongen, og hjuldamperen har gjennomført en travel vårsesong med 5.000 reisende. Skiblander er fremdeles et populært turistmål, og markedssjef Eva Stø opplyser at båten har hatt en økning på 20 prosent på chartertrafikken etter fjorårets «Minutt for minutt»-seilas. Tirsdag kastet skipet loss for sesongens første rutetur, og mange var på plass på brygga for å bli med på den første ferden.

– Jeg skal ikke på tur med Skibladner før fredag, men jeg hadde lyst til å se den første turen, sier Hans Terjesen. Arendalitten er på tur i Hamar sammen med sin kone.

– Vi er en gjeng på 50 sjøfolk fra Arendal Sjømandsforening som skal ta hele ruta med Skibladner, men jeg har en kone som bodde i Hamar som ung pike, og dermed dro vi i forvegen, sier Terjesen.

På plass var også Hamar Veterankorps blåsegruppe. De blide musikantene er på plass stort sett hver gang Skibladner skal markeres i byen, og Egil Hersleth forteller at åpningen av rutetur-sesongen har blitt en fast tradisjon.

– Dette er vel femte året på rad, sier han. Blåsegruppen består av 12 musikanter som alle har tilknytning til Hamar Veterankorps.

– Vi har et ønske om å lage litt liv i sentrum, og ettersom vi er såpass få kan vi spille når som helst. Vi kommer tilbake 2. august til Skibladners bursdag, sier Vigdis Berglund.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat