buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Solsikkefesten samlet barnehagene
Den sosiale ringen på Stortorget kom virkelig til sin rett da 500 barnehagebarn feiret solsikkefest torsdag.

Publisert: 08.jun.2017 22:54
Oppdatert: 08.jun.2017 23:00

For 17. gang arrangerte SOS-barnebyer solsikkefest for barnehagebarna i byen, og det strømmet på fra alle kanter med unger pyntet med solsikker.

– Barnehagene vet at det er solsikkefest første torsdag i juni, og dette er det eneste arrangementet som faktisk samler barnehagene i byen, sier Eva Bækkel, fylkesleder for SOS-barnebyer og styrer i Bambini Montessori barnehage.

Mange av barnehagene i Hamar er Solsikkebarnehager, det vil si at de har fadderbarn rundt omkring i verden som de samler inn penger til. På den måten sørger de for både et sted å bo, skolegang, mat og klær.

– Denne solsikkefesten er en synliggjøring av den viktige innsatsen barnehagebarna gjør gjennom hele året, sier Bækkel.

Som foregående år, var det Petra politibil som førte an i toget som gikk mellom Østre Torg og Stortorget. I mange år var det Vang skolekorps som spilte i toget, men de siste årene har ikke det vært mulig å få til. I siste liten hadde Eva Bækkel klart å få kjøpt en stor bluetooth-spiller på hjul, så korpsmusikken ljomet gjennom gågata likevel.

På Stortorget tok alle barna plass i den sosiale ringen, og det ble en veldig fargerik forsamling. Der fikk de første være med å synge SOS-sangen og mange kjente barnesanger sammen med Audun Stengel og Ann Kristin Torp. Siden fikk alle ungene is, veldig populært!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat