buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
GLEDER SEG: Martin Mærde (f.v), Christina Elde Mølstad, Håkon Elde Mølstad, Stig Tore Grønlien, Martin Elde Mølstad og Tobben Mærde gleder seg til de kan starte sesongen og håper på penger til flere elementer.
FOTO: Trude Ånnevik
 
Spleiser på enda mer vann-moro
Medlemmene i Neglespretten wakeboard- og barfotklubb har startet spleiselag. Målet er å få til et enda morsommere anlegg rett utenfor Seaside.

Publisert: 04.apr.2018 16:15
Oppdatert: 04.apr.2018 16:27

Nå er det tre år siden Seaside cable park ble etablert. I løpet av disse årene har Neglespretten fått 132 medlemmer – fra 7 år og til godt voksne. Og alle er de bitt av basillen – å feie over vika på brett eller fotsålene, festet i en vaier fra kabelbanen.

– Det er veldig morsomt og det er et flott lavterskeltilbud. Det er ingen aldersgrense, og vi ser at barn som begynner med dette blir veldig trygge i vannet, sier Christina Elde Mølstad.

Hun har med seg begge sønnene sine, Martin (10) og Håkon (7). Yngstemann var bare 5 år da han startet. Begge guttene, og mamma med, gleder seg til sesongen starter 4. juni. Da håper de at kabelbanen i Hamar har fått på plass noen rails som gjør at banen blir enda mer spennende.

– Det er på samme måte som i snowboard, det er behov for elementer for å kunne øke ferdighetsnivået, både for nybegynnere og de mer trente, sier Mølstad som håper enda flere får øynene opp for dette tilbudet, midt i Hamar.

I år ønsker for øvrig klubben å gi et treningstilbud for barn på torsdager.

Men det trengs mer penger. Før påske var det samlet inn nesten 9.000 kroner på spleisekontoen via Facebook-siden til Neglespretten. Klubben har også søkt penger en rekke steder. Men det er langt igjen: To elementer koster nærmere 175.000 kroner.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat