buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Sprer turtips med ung arbeidskraft
Hamar og Hedemarken Turistforening åpner dørene nå også på lørdager.

Publisert: 07.jul.2017 20:28
Oppdatert: 07.jul.2017 20:43

Med seg på laget har turistforeningen fått Sigrid Melbye Sørum (15). Hun har vært en av de mer engasjerte DNT ung medlemmene siden hun ble med i 2014, og fikk nylig tilbud om jobb. Det takket hun glatt ja til.

Sørum forteller at hun selv bedriver et aktivt friluftsliv, og hun kan anbefale både Skarveheimen, Hardangervidda og Hedmarksvidda for dem som kunne tenke seg ut i naturen.

- Det er nok drømmejobben, innrømmer hun.

Daglig leder Margrete Ruud Skjeseth forteller at hun har full tillit til den unge medarbeideren, og at det er viktig med flinke og kunnskapsrike medarbeidere som kan svare på spørsmål fra tilreisende.

Ruud forteller at skoleferien er høysesong, og det er mange som søker seg ut i norsk natur i disse dager. Da er det nyttig å kunne ta turen innom turistforeningens butikk i Torggata.

- Den nye traseen sør i Mjøstråkkruta sammen med den nyåpnede vokterboligen på Morskogen har vært veldig populært, forteller hun. Butikken kommer til å fortsette å holde åpent lørdager etter sommerferien, men det vil etter hvert bli endringer i åpningstider andre dager.

Hamar og Hedemarken Turistforening arrangerte nylig både Turboleir og Friluftsskole for unge på Hamar og Åkersætra. 29. juli inviterer HHT til Massivruta, en fjelltur gjennom Breheimen og vest-Jotunheimen. I tillegg er det SommerBaseCamp for unge i August.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat