buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
STERKE MINNER: Ane Holmlund (t.v) og Anne Rui synes det er fint at mange vil minnes sine og gi håp med å skrive på stjernene. FOTO: Trude Ånnevik
 
Stjernene får mange til å stoppe opp litt
Noen minnes sine kjære som er borte, andre sender en hilsen til noen som har kreft. Stjerneveggen på CC får mange til å stoppe opp i førjulsstria.

Publisert: 10.des.2018 13:45
Oppdatert: 10.des.2018 14:31

Den første stjerneveggen på CC ble satt opp for to år siden, i et samarbeid mellom CC Hamar og Kreftforeningen. Her kunne alle som ønsket skriver en hilsen på ei stjerne de festet på veggen. I år er veggen satt opp igjen, og alle de 1.000 stjernene som var bestilt, er revet bort. Nå er nye stjerner på veg.

For CC Hamar er stjerneveggen en del av prosjektet Gaven i desember.

– Vi synes det er en fin ting at folk tar en pust i bakken, stopper litt opp og tenker på andre, sier Ane Holmlund, digital innholdsprodusent på CC Hamar.

I tillegg til stjerneveggen har de samarbeid med Hedmark Røde Kors om gavetrærne. Også Frelsesarmeens gryte står plassert i kjøpesenteret.

Anne Rui, rådgiver i Kreftforeningen i Hamar, håper stjerneveggen gir økt oppmerksomhet rundt kreftsaken og det arbeidet Kreftforeningen gjør. Å henge opp klistrestjerner på veggen er gratis, men du kan også sørge for at det blir hengt opp en stjerne med lys i på et sykehus som du selv velger. Det gjør du ved å gå inn på Kreftforeningens sider under aksjonen «Gi håp til jul».

– Med ei stjerne kan du vise omtanke for noen som må tilbringe jula på sykehuset. Allerede nå er det hengt opp 370 stjerner på ulike avdelinger i Sykehuset Innlandet, sier Anne Rui.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat