buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Fra venstre: Magne Smeland (Vang O-lag), Terje Malm (Hamar o-klubb), Christin Bjørk Hagene (Ankerskogen), Jørn Haakensveen, Hamar kommune og Margrete Ruud Skjeseth (HHT)representerer dem som står bak de urbane turpostene. Foran er premievinnerne: Tuva Mykleset (årskort Ankerskogen barn), Anne Kari Bjørtomt (årskort Ankerskogen voksen), Aksel Johansen Rød (gavekort kulturhuset). Harald Aarhus var ikke til stede (gavekort kulturhuset).
 
Stor suksess med urbane turposter
Årets urbane turposter har vært en kjempesuksess. Denne uka fikk fire heldige vinnere sine hovedpremier.

Publisert: 02.nov.2016 06:57
Oppdatert: 02.nov.2016 07:01

Jørn Haakensveen, rådgiver for idrett og friluftsliv i Hamar kommune, tror nesten ikke på tallene etter årets sesong med urbane turposter.

– Det har vært helt voldsomt, dette her. Selv om vi ikke har fått evaluert årets urbane turposter ennå, kan jeg med sikkerhet si at vi gjentar det neste år. Vi hadde et mål om også å nå dem som ikke beveger seg så mye, og jeg håper og tror at vi har klart det, sier Haakensveen.

I denne tredje sesongen ble det innført en app i tillegg til det tradisjonelle kartet. Det gjør at alle «klipp» på de 50 postene blir registrert. Fra 1. mai til 1. oktober er det registrert ikke mindre enn 42.270 «klipp» på stolpene, det er 272 «klipp» daglig. Av de 1.870 som har deltatt, er det hele 1.500 som har registrert seg på appen.

– Men vi tror at mange bruker kartet i tillegg til appen, for de 15.000-16.000 kartene vi har trykket opp er borte, sier Jørn Haakensveen.

Hans inntrykk er at turpostene har hatt deltakere i alle aldre, selv om hovedgruppa er i alderen 50–70. Men i bunken er det besteforeldre som tydeligvis har gått sammen med barnebarn, her er det vennegjenger der en har fått ansvaret for å levere hele bunken, og her er det altså mange veldig spreke pensjonister som leverte kartene få dager etter at konkurransen var startet.

Veldig mange barn har klart å få 30 av 50 klipp slik at de fikk gratisbillett til Ankerskogen. Og til slutt er det altså trukket ut fire hovedpremievinnere, to over 16 og to under 16 som har vunnet henholdsvis gavekort i kulturhuset og årskort i Ankerskogen.

– Vi må se litt på premiene til neste år, men her er det nok ikke først og fremst premiene som lokker, sier Jørn Haakensveen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat