buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Store utskiftinger
Nye folk er på veg inn i tre sentrale posisjoner i Hamar Ap.

Publisert: 02.feb.2018 16:43
Oppdatert: 02.feb.2018 16:43

Med Aud M. Riseng som ordførerkandidat, Hilde Nyutstumoen som foreslått ny leder og Toril M. Nysæter som nyvalgt gruppeleder, er det fornyelse over hele linja hos Hamar Arbeiderparti. Det kommer etter flere år med uro og indre stridigheter knyttet til jernbanesaken.

Riseng har bodd på Hamar i en årrekke, men vokste opp i Våler, går det fram av et intervju hun ga til Statens vegvesens etatsavis Vegen og vi i 2013. Der forteller hun at de første årene som leder gikk utover nattesøvnen.

– Med årene blir en mer robust og trygg og innser at ingen lykkes i alt. Synd en ikke innser det før en nærmer seg femti, sa Riseng til etatsavisen.

Avisen spurte også kolleger om hva de mente om Riseng, og Per Magnar Klomstad kom med følgende attest: «Aud er en sjef som viser tillit og gir ansvar i praksis».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat