buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
SER BEHOVEt: De voksne tror også på en mentorordning. Fra venstre: rektor Ole Christian Hem, mentor Oscar Høvik og Line Kristoffersen fra Hedmark Røde Kors.
 
Storhamar stiller opp
Storhamar Håndball har allerede sagt ja til å ta imot en elev som kan hjelpe til i håndballhallen.

Publisert: 03.apr.2017 06:30
Oppdatert: 03.apr.2017 09:28

– Vi ser at det er mye ensomhet blant ungdom, det er mange som faller fra skolen, mister nettverket og senere står utenfor arbeidslivet. Vi ser at det er et behov for å gjøre noe mer, sier Line Kristoffersen, rådgiver i Hedmark Røde Kors.

Derfor håper hun i tillegg til at mange melder seg som frivillige mentorer, også på at organisasjoner og bedrifter stiller opp, slik at noen av elevene som melder kan få prøve seg i arbeidslivet. Storhamar Håndball har allerede sagt ja til å ta imot en elev som kan hjelpe til i håndballhallen.

Kristoffersen forteller at målet det første året er å koble ti elever og ti mentorer, og at de på sikt ser for seg å gjennomføre ordningen også ved andre skoler i Hedmark.

– Tilbakemeldinger fra foreldre i Oslo sier at elevene får økt motivasjon for både skole og andre aktiviteter på fritida, sier Kristoffersen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat