buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Unger fra tre barnehager koste seg på felles aktivitetsdag
Det er ikke kommet så mye snø, men ungene i Skjønsberg-, Kronborg- og Ankerløkken barnehager fikk likevel en fantastisk vinteraktivitetsdag.

Publisert: 31.jan.2017 15:02
Oppdatert: 31.jan.2017 15:18

– Vil du se på meg når jeg aker? Se nå, se nå!

Jeg klarer såvidt å kaste meg unna før Leon Dahl, Adriel Heiberg og Gustav Østerkløft Motrøen fra Skjønsberg barnehage kommer susende ned den isete akebakken i Tiger’n. Så er det opp igjen, mange ganger.

– Så moro!!!, roper Leon. – Vi er kompiser altså, forklarer han før han forsvinner opp bakken igjen.

I skiløypa like ved er det imponerende stort tempo på småtassene. Her er det mange som har gått på ski før!

Det er tredje året på rad at de tre sentrumsbarnehagene samarbeider om vinteraktivitetsdag. Rundt 100 unger storkoser seg i akebakken, på skøytebana og på ski. De aller minste får ake i en litt mindre bakke og trygt innenfor gjerdet i Skjønsberg barnehage. Etterpå er det pølsefest i Skjønsberg og premieutdeling. Her blir det gullmedaljer til alle sammen.

–Vi ser at ungene synes det er morsomt å møte unger fra andre barnehager. Derfor har vi samarbeidet både om vinteraktivitetsdag og en høstaktivitetsdag. Vi har også maifest sammen, og vi samarbeider om aktiviteter om de eldste barna, sier styrer for Skjønsberg- og Ankerløkken barnehager, Anne Kristin Rogne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat