buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Entusiastisk: Anne Dobloug fra Helgøya blir ny sentrumsleder i Hamar sentrum. Hun gleder seg til å ta fatt, og starter allerede på tirsdag i neste uke.
 
Tar fart for Hamar
Anne Dobloug håper at hun med entusiasme og handlekraft vil bidra til å vitalisere Hamar sentrum. 55-åringen fra Ringsaker ser store muligheter i byen.

Publisert: 19.jan.2017 18:58
Oppdatert: 20.jan.2017 12:30

Det er et samarbeid mellom Hamar kommune, Hamar Sentrum AS og Hamar gårdeierforening som gjør det mulig å engasjere Anne Dobloug (55) fra Helgøya som sentrumsleder i Hamar sentrum.

Hun starter i jobben allerede på tirsdag.

Entusiast

Med mange tomme lokaler og knallhard konkurranse fra kjøpesentrene om kundene, går hun løs på oppgaven med stor entusiasme og ønske om å gjøre en forskjell.

– Den viktigste jobben for meg blir å skape enda mer liv i Hamar sentrum. Vi skal framsnakke sentrum, og være stolte av Hamar, sier den nybakte sentrumslederen.

Hennes rolle blir å være et bindeledd mellom kommunen, gårdeierne og de forretningsdrivende. Jobb nummer én blir å rekruttere flere medlemmer til Hamar Sentrum AS og gårdeierforeningen.

Fra Helgøya

Hvem er så Anne Dobloug?

– Jeg er 55 år og fra Helgøya, og har drevet med mye forskjellig, og det kan være positivt. Jeg har jobbet med stedsutvikling på Hjellum for Hamar kommune, vært mekler og daglig leder på Bakeriet i Brumunddal. Jeg har en ganske lang CV, men i bunn ligger at jeg liker å jobbe med folk. Og livets skole, da, sier Dobloug og ler.

Jobber med baker

Å komme fra Helgøya til å bli leder for Hamar sentrum, ser hun ikke på som noe problem.

– Jeg liker ikke grensene, og kunne ønske vi var én stor region, sier Dobloug.

En oppgave hun får, blir å være et kontaktpunkt for potensielle forretningsdrivere, og bygge opp en base over ledige lokaler.

Selv om en del forretninger i sentrum har gitt opp det siste året, har styreleder Live Giset i Hamar sentrum AS stor tro på å få nye aktører inn.

– Vi jobber med en baker/konditor, og synes det er flott at Chiba etablerer seg, sier Giset.

Yngre krefter

Leder Arne Søberg i Hamar gårdeierforening håper at de klarer å få yngre krefter til å satse på sentrum, og at de klarer å samle ledige lokaler i en «bank».

– Som gårdeiere får vi mange henvendelser, men det gjelder å få inn riktige aktører i riktige lokaler, mener Søberg.

Teknisk sjef i Hamar kommune, Kjetil Wold Henriksen, håper at handelsdrivende, serveringssteder, kultur og frivillige sammen klarer å skape unike opplevelser som gir en merverdi til sentrum.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat