buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Tester ut fargerike snurre-sittemøbler
– Så morsomt for ungene, og det går fint an å sitte vanlig i dem også, sa Marianne Bjørke da hun prøvde ut de nye, rare møblene på Østre torg.

Publisert: 08.jun.2018 10:00
Oppdatert: 08.jun.2018 10:04

Sammen med datteren Alma Bjørke Næsset (3) fikk hun skikkelig fart på de nye stolene som nå er satt ut. Møblene, som ser ut som en blanding av en snurrebass og ei trådsnelle, kan snurres rundt, men uten at de velter. Marianne prøvde stolen med Alma på fanget, og Marianne måtte innrømme at det var morsomt for de voksne også!

– I det hele tatt så skjer det mye positivt her i byen. Jeg flyttet hjem igjen i fjor og ser at byen er blitt mye mer attraktiv, sier Marianne Bjørke.

Hyggelige byrom

Stolene falt også i smak hos Sindre Solvang og kollegaen hans i Elmontasje som tok en pust i bakken mellom to jobber.

De hadde hatt en morsom formiddag: Før de prøvde stolene på Østre torg, hadde de montert sirkusspeil på Lindex!

Guro Vestvik, byutvikler i Hamar kommune, er spent på hvordan de nye møblene på torgene blir mottatt.

– Dette er ett av flere tiltak for å skape hyggelige byrom. Målet har vært å skape noe annet, lage litt lek og moro i bybildet, sier Guro Vestvik som håper at det oppfattes som positivt. Lørdag er det strikkedag i Hamar, søndag er det loppemarked og det er ventet mye folk til sentrum, Da håper Vestvik at mange vil prøve møblene.

Hamar først

Med stolene håper kommunen å live opp bybildet. Hamar er faktisk den første byen i Norge som har kjøpt inn disse møblene som er laget i polythylen. De er utviklet av det italienske designbyrået Magis design, og kalles Magis Spun. Hamar kommune har kjøpt inn 20 stoler i burgunder til Østre torg og 10 knallrøde til Stortorget. I New York har stolene fått stor oppmerksomhet under New York design week. Nå nå kan du altså se dem i Hamar.

Hovedprosjektet med å fornye sentrum settes i gang neste år.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat