buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
FIKK PRIS: Thormod Larsen har fått bemanningselskapet Jobzones veldedighetspris på 10.000 kroner. Prisen ble delt ut av Mette Thorslund og Jan Thomas Myvold.
 
Thormod ble over- rasket med gjev pris
Thormod Larsen har gjennom mange år gjort en stor innsats for Frelsesarmeen. Onsdag ble han tildelt Jobzones veldedighetspris.

Publisert: 09.mar.2017 12:51
Oppdatert: 09.mar.2017 12:53

Thormod, som er vant til å ha fokus på hva han kan gjøre for andre, ble helt målløs da han skjønte at det var han som skulle hedres. For mens han var «lokket» på kaffebesøk hos forslagsstiller Anders Greve-Løberg, dukket Mette Thorslund og Jan Thomas Myrvold fra Jobzone opp med en sjekk på 10.000 kroner.

– Du fortjener en påskjønnelse. Prisen du har fått viser at noen har sett den innsatsen du har gjort og gjør, sa Mette Thorslund da hun overrakte blomster og sjekk.

Prisvinneren mener at dette er en pris han deler med flere som gjør en innsats for mange.

– Jeg synes ikke det er riktig av meg å bruke disse pengene på meg selv, men heller gjøre noe godt for andre, sa Larsen.

Det var ikke selvsagt at Thormod skulle bli en viktig frivilligarbeider i Frelsesarmeen. Faktisk var han ateist og han ler når han tenker på at han gjorde narr av det de kristne sto for. Men kona, Gunvor, kom fra en kristen familie, og hun ble godt kjent med Svanaug Ljødal, prest i Storhamar kirke.

– Jeg «ofret» meg og ble med på en gudstjeneste der hun hadde prekenen. Så ble det flere til, og etter noen måneder skjønte jeg at det hadde gjort noe med meg, forteller han.

På det tidspunktet jobbet han på Linjegods i Oslo, og i helgene brukte han og kona mange timer på Frelsesarmeen. Nå er han blitt pensjonist og er innom korpset stort sett hver eneste dag. Mange kjenner nok også Thormod fra julegryta og fra Torghjørnet der han har stått med Krigsropet i mange år.

Thormod Larsen er nå blitt regionvinner for den årlige veldedighetsprisen. Men publikum skal også kåre en landsvinner der Frelsesarmeen kan vinner 100.000 kroner.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat