buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Fylkestopp: Per-Gunnar Sveen.
 
Tok ikke forbehold
Hedmark fylkeskommune tok ikke forbehold om verdiøkning dersom Ankerskogen-området blir utviklet med boliger.

Publisert: 20.apr.2017 09:12
Oppdatert: 20.apr.2017 09:11

Fylkesrådsleder Per-Gunnar Sveen sier at fylkeskommunen i sin tid oppfattet at kommunen hadde behov for tomt til eldreomsorg, for eksempel sykehjem. Men fylkeskommunen tok ikke noe forbehold dersom kommunen heller ville bygge ut med boliger.

– Taksten tok utgangspunkt i daværende regulering. Fylkeskommunen har ikke noe ønske om å drive eiendomsutvikling. Vi er også en regional utviklingsaktør, og vil bidra til utvikling i Hamar, selv om jeg den gang oppfattet at det var eldreomsorg kommunen hadde i tankene. Nå er området solgt, og regulering til boligformål er innenfor kommunens handlefrihet, sier Sveen.

Høyre foreslo i fylkestinget å selge området slik det forelå («as is») på det åpne markedet, men ble stemt ned av et stort flertall.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat