buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Torjus-Elias (7) fikk endelig se togene
I helga var det leke- og byggedager på Norsk Jernbanemuseum.

Publisert: 24.feb.2019 19:43
Oppdatert: 24.feb.2019 19:52

Der fikk Torjus-Elias Westergård (7) endelig oppfylt drømmen om å besøke museet. Kongsberg-gutten er nemlig litt over gjennomsnittet glad i tog.

– Jeg har fått et eget sett med Märklin-skinner, sier sjuåringen.

Og, legger han til, selv om den er i plast og ikke har «ordentlige» sviller i metall, får han lov til å prøve modellbanen i kjelleren til bestefar.

Toginteressen kom nok ikke helt ut av det blå for sjuåringen. Pappa John-Stian er konduktør i NSB, og det var også oldefar. Lillebror Sigmund-Andreas (4) er også glad i ting som durer og sier vroom, men der i gården går det mest i traktor og bil. Han er litt mer sjenert enn storebror og tør ikke svare da HA spør ham om favorittbilen. Han blir likevel overtalt til å stille for fotografen sammen med pappa inne i museets togsimulator.

De tre har sammen med farmor Eva Hostvedt satt seg i bilen og kjørt 2,5 timer fra Kongsberg til Hamar for å se på togene.

– Det er jo mekka for de «togofile» å få komme hit til museet på Hamar, mener John-Stian.

– Vi er vel nesten programforpliktet til å ta tog, og vi er opptatte av å reise miljøvennlig. Men noen ganger er bilen mest praktisk, legger han til.

Sissel Farmen fra Hamar har også tatt søndagsturen til museet med barnebarnet Julian (3).

– Jeg fikk høre om lekedagen av noen som har vært her. Jungeltelegrafen går. Det er kjempefint for ungene her, mener Farmen.

Julian selv synes både de små leketogene - og de litt større togene - var morsomme å studere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat