buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
NYHETER: Fra venstre: Senterleder Nina Utkilen, Stian Sannerud (Outland) og Frode Juul (Dyrego). FOTO: Christian E. Bergheim
 
Tre nye butikker flytter inn på CC i vår
Outland, Dyrego og Espresso House er de nye butikkene kundene får glede av. Samtidig forsvinner Krutt og Notabene ut av kjøpesenteret.

Publisert: 02.feb.2017 11:45
Oppdatert: 02.feb.2017 11:57

Torsdag kunne senterleder Nina Utkilen presentere hele tre nye butikker som snart flytter inn på kjøpesenteret i Hamar.

Først ut er Outland, en kjede som spesialiserer seg på bøker, brettspill, tegneserier, spesial-Lego og effekter fra film og spill. Kjeden har fra før åtte butikker i Norge.

– Vi blir den første Outland-butikken i Innlandet. Her blir det masse aktivitet med spillkrok og turneringer i kortspill. Vi vil også samarbeide med høgskolen og med lokale brettspillklubber, sier daglig leder Stian Sannerud.

Outland åpner etter planen rundt midten av april. Sannerud beregner at det trengs tre årsverk for å få driften til å gå rundt. Butikken overtar lokalene hvor Notabene holder til i dag.

Dyr og kaffe

Butikk nummer to er Dyrego som åpner 5. mai. Dette er en dyreforretning som selger kjæledyr, fisk, akvarium, våtfôr og annet tilbehør.

– Vi hadde egentlig ikke tenkt oss til Hamar, men så oppdaget vi hvor flott CC er. Her får vi store og nye lokaler med flotte utearealer.

Det sier medeier i Dyrego-kjeden, Frode Juul. Sammen med familien driver han fra før ni butikker i Norge og Sverige.

– Vi har ansatt en butikksjef som flyttes fra Gjøvik til Hamar. Det blir til sammen fem ansatte, sier han.

Dyrego flytter inn i de gamle Storhamar-lokalene i andre etasje på hjørnet mot øst.

Den tredje forretningen som åpner på CC er kaffekjeden Espresso House, som erstatter Krutt Espressobar. Nykommeren åpner etter planen i starten av mai.

– Etterspurt av kundene

Senterleder Utkilen er glad for nysigneringene.

– Vi er veldig opptatt av å ha riktig butikkmiks. Både Outland og Dyrego har vært etterspurt av kundene. Espresso House er en kvalitetskjede som vil tilføre senteret noe nytt. Espresso House er etablert i alle de store byene, og nå ser de også på Hamar som et spennende marked, sier hun.

Utkilen sier følgende om at Notabene og Krutt Espressobar forsvinner ut:

– Begge har valgt å gå ut. Det har vært en ryddig prosess. Krutt har gjort det bra, men de ønsker å satse mer på bakeri, sier hun.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat