buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Trengs flere fosterhjem i Hedmark
Fosterhjemstjenesten i Hedmark har i sommer synliggjort seg med stand på Skibladnerbrygga og Koigen. Det trengs flere fosterhjem i Hedmark.

Publisert: 19.jul.2018 15:29
Oppdatert: 19.jul.2018 15:33

Passasjerer til og fra Skibladner på brygga i Hamar blir torsdag formiddag møtt med servering av kaffe, saft, kjeks og sukkertøy. Fosterhjemstjenesten i Hedmark har i sommer stilt opp med stand for å formidle behovet for fosterhjem.

Behov for fosterhjem

– Vi prøver jo å komme oss ut på stand jevnlig, mye av markedsføringen vår skjer digitalt, så vi får veldig god respons når vi er ute, forteller Grethe Egeberg Stoa.

– Folk er så positive! legger Ida Olivia Foss til. Årlig trengs det rundt 90 nye fosterhjem på Hedmark. Søknader om fosterhjem stopper ikke opp om sommeren, og for øyeblikket venter 30 personer på et fosterhjem.

Sammen med Kafé Torp

– Hovedbudskapet vårt er at det trengs flere fosterhjem i Hedmark. Folk er litt sånn i feriemodus, og kanskje det nå er tida til å ha litt overskudd og tenke over hverdagen og om man har plass til et barn til, sier Egeberg Stoa. Hun forteller at folk i alle aldre har vært innom standen i sommer, og at mange viser interesse.

– Kafé Torp stiller også opp med infomateriell i kafeen og de ansatte bruker våre lilla t-skjorter, smiler gjengen. Hvis været holder seg, utelukker de ikke at det blir stand flere ganger i sommer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat