buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KASSEKLATRING: Christopher Aasheim-Schau prøver seg på kasseklatring på Stortorget.
 
Trivelig klatrekamp før alvoret starter
Christopher Aasheim-Schau fikk prøve seg på kasseklatring på Stortorget onsdag. Torsdag er det helt andre ting han skal konkurrere i.

Publisert: 11.apr.2018 15:35
Oppdatert: 11.apr.2018 15:35

For Christopher, som går på VG2, sveising, på Hamar Katedralskole er en av mange som torsdag skal delta i skole NM i Hamar. Onsdag kokte det av ungdommer i kulturhuset, på Stortorget og på vegen ut mot stupetårnet etter hvert som ungdommer fra hele landet kom for å registrere seg.

Før åpningsseremonien i kulturhuset, fikk ungdommene prøve seg på uformelle konkurranser ute på torget – i kulespill, kasseklatring og sykling (med et uregjerlig styre). Og deltakerne sjøl syntes det var greit å prøve seg – før det blir ordentlig alvor fra torsdag morgen.

– Greit å gjøre litt andre ting, men nå skal det bli godt å komme i gang og å bli ferdig, sa Christopher Aasheim-Schau.

Skole-NM for 2018 arrangeres i til sammen 27 yrkesfag og det er fordelt på tre fylket. I Hedmark er det konkurranser på videregående skoler i Hamar, Elverum, Ringsaker og Våler.

Torsdag blir det liv og røre på Katta der det skal konkurreres i åtte fag: industrimekaniker, manuell maskinering, sveising, bilfag/lette kjøretøy, frisørfaget, mediegrafikerfaget, interiør og utstillingsdesign og design/søm. Fra Hamar Katedralskole har sju elever kvalifisert seg til torsdagens konkurranser. De er: John-Martin Enger Pedersen (maskinering), Christopher Aasheim-Schau (sveising), Fredrick Bakken (industrimekaniker), Martin Bakken (lette kjøretøy), Aurora Holm (interiør- og utstillingsdesign), Sanna Nordli (frisør) og Laura Schoeler (mediegrafiker). Med ledsagere, dommer og deltakere er det 245 besøkende på Skole-NM i Hamar disse dagene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat