buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Underholdt eldre med kjære sanger
17 elever fra Børstad ungdomsskole har den siste tiden gledet mange eldre med sangstund. Mandag sang de for eldre på Finsal.

Publisert: 30.mai.2017 13:25
Oppdatert: 30.mai.2017 13:40

Rundt 20 elever fra 8.- og 10. klasse på skolen har dette året tatt valgfaget «Sal og scene», og i år har de valgt å lage en skoleforestilling med kjente og kjære sanger. Målet har vært å finne sanger som kan passe både for eldre med demens og friske eldre. Og det er ikke tvil om at sangstunda har slått godt an:

– Det har vært kjempegøy! De eldre har vært så fine, mange har kommet bort til oss etter at vi har sunget og fortalt at det er sanger de husker fra de var barn. Det er gøy å være med på noe som betyr noe for mange forteller Ingrid Sagabraaten, Martin Sørlie Reinemo, Signe Weider Skjesol og Guro Markussen før de skulle inn og synge for mange eldre i kantina på Finsal. De har tidligere i mai sunget både på Klukstuen, på Prestrudsenteret og Kløverenga.

Den halvtime lange sangstunda slo også godt an på Finsal. Flere av de eldre sang med da ungdommene framførte sanger som «Anne Knutsdotter», «Håvard Hedde» og «Kom mai du skjønne milde». På repertoaret sto også «Yesterday». – Ja, for nå er det en del av de eldre her som også har fått med seg den, sier Arild Dragesæt, musikklærer for elevene.

I tillegg til sang, var det også flere av elevene som spilte filion, piano og gitar på sangstunda.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat