buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Vang er klare for NM for skolekorps
24. juni drar Vang skolekorps til NM for skolekorps i Larvik – som det eneste korpset fra Hedmark.

Publisert: 20.jun.2017 18:51
Oppdatert: 20.jun.2017 18:57

Simen Amundsen (17) og Gyda Emilie Faaberg (16) ser fram til å delta i konkurranse med 12 andre korps og vise hva de kan. Korpset stiller i 3. divisjon og regner med at det kan være stort sprik blant de beste og mindre gode korpsene. Men det blir morsomt å prøve seg, mener de to.

– Jeg synes det er noe av det artigste med å være med i korps, store konserter og konkurranser, sier Gyda Emilie Faaberg. – Det blir artig å høre de andre også, mener Simen Amundsen.

Selv har hun vært med i åtte år, mens Simen er med på 11. året. Årlig har de vært med på Jømna/Heradsbygd-cupen og har gjort det ganske bra.

Hovedkorpset teller 20 medlemmer, men det er 16 musikere som har anledning til å bli med til NM. I tillegg har Vang et juniorkorps med 26 medlemmer, og de skal også få være med til Larvik. De 14 aspirantene har hatt sin årlige tur til Hunderfossen.

Nylig hadde Vang skolekorps rekrutteringskonserter rundt på flere skoler i Vang sammen med musiker og tryllekunstner Haakon Esplo. Det slo tydeligvis an: Det har allerede meldt seg 21 nye aspiranter!

– Vi tar imot alle som har lyst å bli med oss, sier korpsleder Thomas Amundsen.

– Korps er veldig sosialt og morsomt. Her hos oss er det ingen benkesitting, her får alle bli med, sier Simen Amundsen og Gyda Emilie Faaberg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat