buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FRIHETSMARSJ: Cathrine Hovden Nilssen håper mange vil delta på «Walk for freedom» i dag.FOTO: Trude Ånnevik
 
Vil ha deg med på frihetsmarsjen
– Det føles veldig sterkt å gå denne marsjen sammen, i hele verden, sier Cathrine Hovden Nilssen. I dag håper hun du blir med og går «Walk for freedom» i Hamar.

Publisert: 13.okt.2017 22:37
Oppdatert: 13.okt.2017 22:46

Frithetsmarsjen «Walk for freedom» arrangeres i rundt 500 byer i hele verden – på samme dag. Her i landet er det engasjerte unge voksne i 15 byer som vil vise sin solidaritet med mennesker som lever i en eller annen form for ufrihet lørdag 14. oktober.

– Vi vil rette oppmerksomheten mot at det er 27 millioner mennesker rundt i verden som lever i hva vi kan kalle slaveri. Det kan være tvangsarbeid, sexslaveri, barnesoldater, for å nevne noe, sier Cathrine Hovden Nilssen.

I år er det unge voksne fra frikirka og Filadelfia som har tatt initiativet til å arrangere marsjen i Hamar. Men Nilssen understreker at dette ikke er noe eksplisitt kristent arrangement, men en marsj for alle dem som vil stå opp for dem som lever i ufrihet.

Selv er hun veldig engasjert i saken og håper at marsjen skal vekke bevissthet hos enda flere.

– Det er fælt at det er så mange som utnytter og selger mennesker av ren grådighet. Og en må virkelig vite hva en skal se etter for å oppdage dem som lever i ufrihet, sier hun.

Det er den verdensomspennende organisasjonen A21 som arrangere marsjen. Det er en av flere organisasjoner som samler inn fakta og legger ut filmbiter for å dokumentere sine opplysninger.

I Hamar starter marsjen ved Café Uno midt på dagen. Deltakerne går kledd i svarte T-skjorter som viser at de går «Walk for freedom».

Marsjen går bort gågata, ned i Strandgata og til kulturhuset der det blir holdt appell.

Marsjen er gratis, men inntekter av T-skjorter og eventuelle frivillige gaver går til A21 og det arbeidet de gjør.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat