buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
EVENT: Ida Johanna Aaraas (t.v) og Therese Dypdalen er i faull gang med å planlegge stort ungdomsevent i september.
 
Vil hjelpe unge til å finne styrke i seg selv
Ida Johanna Aaraas og Therese Dypdalen har selv erfart hvilken indre styrke coaching kan gi. Nå planlegger de et stort coacheevent for ungdommer.

Publisert: 18.apr.2017 13:27
Oppdatert: 18.apr.2017 13:28

Hvis de to Hamar-damene får det som de vil, blir det et stort helgeevent på Scandic hotell 15.- til 17. september. Arrangementet Youth Empowerment Summit (YES) 2017 er lagt opp for å styrke unge mellom 16 og 20 år.

– Dette har vært min drøm siden jeg var 15, sier en oppglødd Ida Johanna Aaraas (19) som har startet organisasjonen Youth Empowerment Summit 2017 og leder arrangementet. Hun ble hektet på coaching da hun var på et foredrag med coachen Harry Singha i Hamar. Der fikk hun høre om lederskapeseventer for ungdom internasjonalt. Ikke lenger etter var hun med, først som deltaker, siden som coach.

Therese Dypdalen (43) følte at hun var på jakt etter verktøyer som kunne gi mental og emosjonell styrke. Etter å ha deltatt på flere seminarer i utlandet, ble hun invitert til å jobbe som coach og Harry Sigha. Slik kom hun i kontakt med Ida. Nå er de i full gang med å skaffe forelesere og ikke minst, sponsorer til det de mener er årets viktigste event for unge.

– Målet vårt er at alle skal kunne delta her. Menge unge føler på press og stress. Med de teknikkene de lærer her, bygger de selvtillit og selvfølelse, lærer å bli leder i eget liv og blir kjent med nye folk, forteller Ida.

Therese synes det har vært en opplevelse å se ungdommer som tar tak og som får til det de vil.

–Det er snakk om teknikker som gjør deg mer robust når det røyner på, sier hun.

Men Ida understreker også: – Eventet i september skal ikke bare være foredrag. Her er det teambuilding, kul musikk og mye glede. Det skal bli ei fantastisk helg, sier hun.

Håper er å samle 60 ungdommer til dette første eventet som foreløpig er det første i sitt slag her i landet. Målet er å lage et årlig event for ungdommer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat