buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
SOSIAL MØTEPLASS: Halvard Tilley og Anne Thingstad Eriksen (f.v) vil legge til rette for en sosial møteplass for yngre. Geir Grasli og Kristin Tuveng håper at mange vil komme på oppstartsmøtet.
FOTO: Trude Ånnevik
 
Vil møte andre unge i samme situasjon
– Det hadde vært så fint å bli kjent med noen her i Hamar. Jeg er sikker på at det er flere enn meg som gjerne vil gjøre noe annet enn å sitte hjemme.

Publisert: 20.aug.2018 11:01
Oppdatert: 20.aug.2018 13:02

Hjertesukket kommer fra Kristin Tuveng (21). Hun flyttet fra Røros til Hamar for et halvt år siden i håp om å få lærlingplass i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Men lærlingplassen har latt vente på seg, og da er det vanskelig å få et nettverk i en by der en ikke kjenner noen. Derfor har Kristin og flere yngre i samme situasjon tatt kontakt med Frivilligsentralen i håp om å få i gang sosiale grupper for yngre.

Og nå skjer det: 6. september blir det oppstartsmøte på Frivilligsentralen for å etablere en sosial møteplass for yngre.

– Det blir sosial møteplass her én gang i uka, kanskje med en film eller aktiviteter. Hvilken dag det blir kan deltakerne selv bestemme, sier Anne Thingstad Eriksen, daglig leder på Frivilligsentralen.

Hun lover pizzaservering på åpningsmøtet.

Den sosiale møteplassen blir for yngre fra 18 år og oppover, og det kan fort bli aktuelt med flere grupper delt etter alder. Geir Grasli (45) kjenner også på at det er vanskelig å finne et nettverk av folk på samme alder.

– Jeg jobber som frivillig her på Frivilligsentralen, men det hadde vært trivelig å kunne gå på kino eller på kafé med jevnaldrende, sier han.

Både Kristin og Geir har beseiret «dørstokkmila» i håp om det blir noe av de sosiale gruppene. Men for andre er kanskje dørstokken litt for høy. Frivilligsentralen oppretter derfor ei lukket Facebook-gruppe. Ved å ta kontakt med sentralen kan du bli med i denne gruppen og «skravle litt» før møtet 6. september, men du kan også møte opp der direkte.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat