buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Tøft: Frisørene fra Perry Hamar var med og friserte modellene på bunadseksjonen.Foto: Privat
 
Viste fram Paris-hårshow i Oslo
Det norske hårshowet som ble vist i Paris i fjor høst, ble så vellykket at nylig ble det vist i reprise i Oslo Spektrum.

Publisert: 08.apr.2018 14:33
Oppdatert: 08.apr.2018 14:37

Eier og daglig leder Christin Ourom Mjåseth ved Perry Hamar AS tok like godt med seg hele sin stab til et stort hårshow i Paris i fjor høst.

Mjåseth er selv medlem av Hauge Coiffure Francaise (Hcf), og var delaktig i planlegging, forberedelse og gjennomføring av det store hårshowet i Louvre i Paris for frisører fra hele verden.

– Det var så vellykket, at nylig satte vi opp showet igjen på en skjønnhet- og hårmesse i Oslo Spektrum. Det var veldig artig å være med på, og vi gikk mange gode tilbakemeldinger. Å få være med på slike ting, bidrar til fagutvikling, sier Mjåseth.

Det var Norge som var tema i showet som ble vist i Paris, og nå også i Oslo.

Temaene som ble gjenspeilet i kunstneriske frisyrer, mote, bilder og musikk var blant annet nordlys, is og snø, bunader og fletter, svart dramatikk, ravn og mørk skog, en moderne versjon av bunad, fletter, fjord og fjell og skogens konge og gevir.

I alt var det leid inn 32 modeller som deltok i det 40 minutter lange showet. Mjåseth og hennes frisørkolleger i Hcf har forberedt showet i to år, og Mjåseth deltok på én av seksjonene. Hår- og skjønnhetsmessen i Oslo Spektrum går for å være frisør- og velværebransjens viktigste møteplass, som inkluderer show/, seminarer, NM i frisering, hudpleie, negledesign og makeup.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Perry-sjef: Christin O. Mjåseth.FOTO: Trude Ånnevik
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat