buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Optmistiske: Næringssjef Tor Rullestad og ordfører Anita Ihle Steen mener Ringsaker har et godt utgangspunkt for å satse på lokal mat.
 
Har store ambisjoner
Programleder, forfatter og matskribent Andreas Viestad har sagt ja til å lede Ringsaker-prosjektet i tre år. Han har store tanker om hva de kan få til.

Publisert: 02.mai.2017 22:16
Oppdatert: 02.mai.2017 22:16

– Dette vil være det mest spennende matprosjektet i Norge, og det vil bli lagt merke til ved at vi er så ambisiøse. Men vi må gjøre det sammen, sa Viestad til tilhørerne på Tingnes tirsdag.

Han har blant annet bakgrunn som programleder for serien «New Scandinavian Cooking» som vises i USA og en rekke andre land.

Viestad legger ikke skjul på at han har stor tro på prosjektet.

– Ringsaker skal være mer enn en stor matprodusent. Folk skal tenke at det er der den gode maten kommer fra. Om man står i butikken i Oslo, Tromsø eller Bergen, skal man tenke på Ringsaker, sier Viestad, som også forteller at det skal lages en kokebok gjennom prosjektet, men at den skal bli til underveis.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat