11. des
lokal mat: Direktør for region Nordre Østland i Rema 1000, Marianne Moen, mener lokale varer både er ønsket og ettertraktet.FOTO: REMI LAAKSO
 
Har tro på lokale varer
Rema 1000 mener at matvarebutikkene har blitt for like. Planen er at flere lokale varer skal bidra til et større mangfold i hyllene.

Publisert: 15.jan.2017 15.39
Oppdatert: 15.jan.2017 16.17

– Vi har flere lokale leverandører som bidrar med betydelig omsetning. Varene fra disse leverandørene vokser kontinuerlig, og vi ønsker å forsterke denne veksten ytterligere, sier regiondirektør Marianne Moen.

Hun forteller at det er for tidlig i prosessen til å si noe konkret om hvilke lokale produkter og produsenter som vil bli å finne i hyllene i tida som kommer.

– Akkurat hvilke flere lokale varer som vil komme kan vi ikke si nå, men at lokal anerkjennelse er med å påvirke valgene er det ingen tvil om, sier Moen.

Hun er ikke bekymret for at kjente nasjonale merkevarer blir erstattet av lokale produkter.

– Vi har stor tro på at folk flest ønsker seg flere lokale varer, og flere reelle valgmuligheter, sier regionsdirektøren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke